Tietoa työntekijöille

 

Limosto Oy on perustettu vuonna 1998 Vaasassa ja henkilöstövuokraus on alusta saakka ollut osana liiketoimintaa. Yritys toimii myös turva-alalla ja välittää järjestyksenvalvojia Ravintoloihin ja erilaisiin tapahtumiin.


Viime vuosina erityisesti palvelualan yrityksillä on ollut pulaa työvoimasta, alan jatkuvan kasvun takia. Tämän suuren kysynnän vuoksi, olemmekin erikoistuneet palvelualan työntekijöiden välittämiseen.


Meillä yrittäjillä (Patrick Lindell, Jan Sandvik ja Rasmus Björk) on asiakaspalvelutöistä pitkä omakohtainen työkokemus. Se auttaa osaltaan meitä rekrytoimaan oikeanlaisia ihmisiä palvelualan työtehtäviin. Tarvittaessa etsimme työvoimaa myös muille toimialoille!

 

 

Pyrimme turvaamaan laadukkaan työvoiman saatavuuden asiakasyrityksillemme vaihtelevissa tilanteissa. Toimimme pääasiassa Vaasan alueella, mutta välitämme työntekijöitä myös muille paikkakunnille!

 

Työntekijä jos etsit mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia töitä haluat tehdä, niin etsimme sinulle sopivan työpaikan!

© Limosto  |  www-toteutus: bmm.fi